Om

Share Button

Om

Om

Om Jens Stage

Jeg er årgang 1952 og er opvokset i Vendsyssel, hvor de helt små fodspor blev trådt i Hjørring. – Kom til at bo flere steder i Vendsyssel og slap ikke for at få en rem under huden af det “særegne”, som følger af at opvokse der.

Søgte ind  i Flyvevåbnet som 18 årrig, hvor jeg fik min uddannelse som elektronikmekaniker, og specialiserede mig indenfor radarteknik. Det blev til 7 gode år med at servicere GCA landingsradarsystemet, som nu forlængst er på museeum.

Efter 7 år blev trangen for stor til at ville opleve hvad der foregik udenfor “Det store hegn”.  En overgang overvejede jeg at købe min egen kanon og begynde for mig selv, – men usikkerheden om det nu var bæredygtigt afgjorde at jeg endte op i et edb-firma som servicetekniker.

Derudover har jeg været husmand i en årrække, med 13 tdr. land og egen Ford Dexta traktor (model 1961).  –  Har bestyret et hunde- og katteinternat.

Årene er gået og for 10 siden fik jeg modet til at flytte syd for Limfjorden og bor nu i Vesthimmerlands kommune nær ved Aars. Mit traditionelle arbejdsliv er ovre og nu er der fuldt fokus på sangproduktion.

Siden ungdomsårerne har min store passion været Bob Dylan og han har altid været den drivkraft til at jeg dagligt har syslet med guitaren.

Nu er sangskrivning og udvikling af mit lydstudie kommet i højsædet. Her følges mine musiske ideer helt til dørs. Al indspilning og grafisk layout til en musikproduktion laver jeg selv. – 4 albums med mine egne sange er det blevet til.

Foredragsvirksomhed og kirkekoncerter har jeg påbegyndt nu.

Som festmusiker kommer jeg rundt til mange forskellige arrangementer. Her vægter jeg at spille blot med sang og guitar. Et repertoire målrettet til dagens publikum –  helt uden tilsætning af playback, rytmeboks og “japanske auto-rytmer”.   Jeg er meget bevidst om at musikken skal være understøttende og aller vigtigst, at publikum kan føre en samtale indbyrdes, uden at skulle råbe til hinanden.

 

 

 

Kontakt:   www.jensstage.dk     mail: mail@jensstage.dk     Telefon: 31513842

Nye indlæg