Om

Share Button

Om

Om Jens Stage

Opvækst:

Jeg er årgang 1952

og er opvokset i Vendsyssel. De helt små fodspor blev trådt i Hjørring. Kom til at bo flere steder i Vendsyssel. Jeg slap ikke for at få en rem under huden af det “særegne”, som følger af at opvokse der.


Arbejdsliv:

Søgte ind  i Flyvevåbnet som 18 årig,

hvor jeg fik min uddannelse som elektronikmekaniker. Jeg specialiserede mig indenfor radarteknik. Det blev til 7 gode år med at servicere GCA landingsradarsystemet på flyvestation Tirstrup.

Jeg kunne se i radarens eftersynsjournaler at jeg havde foretaget de samme eftersyn og målinger som sangeren “Bjørn Tidmand” – Han havde siddet på den samme stol derude midt i flyfeltet, som jeg, blot 10 år tidligere. – Det var nok et hint om at jeg skulle være noget ved “musikken” på et tidspunkt.


Efter 7 år

blev trangen for stor til at ville opleve hvad der foregik udenfor “Det store hegn”.  En overgang overvejede jeg at købe min egen kanon og begynde for mig selv.  Usikkerheden om det nu var bæredygtigt gjorde at jeg orienterede mig i andre retninger og det adstedkom at jeg endte op i et edb-firma som servicetekniker. Her servicerede jeg de næste 14 år, den ikke længere eksisterende bank: “Den Danske Provinsbank” i de Nordjyske afdelinger, samt alle de Nordjyske pengeautomater “Kontanten”.

Derudover har jeg været husmand i en årrække, med 13 tdr. land og egen Ford Dexta traktor (model 1961).  –  Har bestyret et hunde- og katteinternat (Dyrenes beskyttelse)  samme sted i Vendsyssel.


Musik:

Årene er gået

og for 12 år siden flyttede jeg syd for Limfjorden og bor nu i Vesthimmerlands kommune nær ved Aars. Mit traditionelle arbejdsliv er ovre og nu er der fuldt fokus på sangproduktion.

Siden ungdomsårerne har min store passion været Bob Dylan og han har altid været den drivkraft til at jeg dagligt har syslet med guitaren.

Nu er sangskrivning og udvikling af mit lydstudie kommet i højsædet. Her følger jeg mine musiske ideer helt til dørs. Al indspilning og grafisk layout til en musikproduktion laver jeg selv. – 4 albums med mine egne sange er det blevet til.


Foredragsvirksomhed og kirkekoncerter

Jeg holder meget af digteren Johannes Jørgensen (1866-1956) Jeg har skrevet musik til 10 af hans digte og sammen med et foredrag af digterens liv, fremfører jeg sangene, så det bliver et koncert-foredrag af 1½ times varighed.


Som festmusiker

kommer jeg rundt til mange forskellige arrangementer. Her vægter jeg at spille blot med sang og guitar. Et repertoire målrettet til dagens publikum –  helt uden tilsætning af playback, rytmeboks og “japanske auto-rytmer”.   Jeg er meget bevidst om at musikken skal være understøttende og aller vigtigst, at publikum kan føre en samtale indbyrdes, uden at skulle råbe til hinanden.

Kontakt:

E-mail:   mail@jensstage.dk

Telefon:  31513842

Adresse:  Hvalpsundvej 119   9220 Aalborg Ø.

Min YouTube kanal

Nye indlæg